måndag 22 december 2008

bortaget fran backp

karleks trassel pg..aah!

Borjar fran nutid och gar bakat.

Sitter pa shanti uppe pa tak-restaurant och har just kakat frukost med fredrik som har kakat lunch. Vi kom med en riksha som tog oss med motvlja mot shanti for dom ville att vi skulle aka till ett annat guest house. Mycket dryga blaaah! overtraffikerat stor del av vagen. Skont att komma fram till gamla delen av staden.

Underbara Ganges och super billigt pa shanti, endast 150 ruppies. Taget tog mer an en natt med 3 timmars forsening vilket inte gjorde sa mycket da vi hade sleeper klass. Jag smsade kumar tills mina pengar tog slut pa mobil kortet. Somnade sent och sov gott da jag val somnat. Tidigare pa dagen hade vi bokat varat rum pa ett annat shanti tills taget gick i Agra. Vi akte ut till spokstaden. jag hangde motvilligt med. Resan dit i den gamla lokala smutsiga obekvama bussen var en mardrom holl pa att frysa ihjal i allt drag. Riktigt kallt, jag lovar! men val dar sa forsvan mitt usla humor. DET VAR JU FINT! Underbart!!! fastnade framfor mosken innanfor murarna dar jag slog mig ner och mediterade till trummusiken och sangerna fran hangivna muslimska spelman.

Innan jag visste ordet av var jag omringad av barn, mer och mer barn. Nagra var sa gulliga och fina. Sen kom det valbargade indier som skulle ta foto tillsammans med mig. Bade man och kvinnor och dom placerade en baby i mitt kna. Jag blev varsta indiska turist attraktionen..haha..men det var ju sa soft att konekta med vibbarna som var dar. jag kande en helig narvaro och solen sken svagt framfor mig. Jag var i heaven. Konstig kansla av att bli en indisk turist attraktion :p men underbart att meditera just dar och da. Kandes som om jag befann mig i ehn annan dimension.

Jag blev van med nagra av barnen som sen foljde mig till bussen och ville inget ha betalt aven dom var fattiga. Saaaa fina och snalla!! Fredrik och jag tappade bort varandra och atervande i skilda bussar. han hade det oxa gott :)

Resan tillbaka gick super!!! riksha foraren var jatte fin han med.

Ja dessa indier I love them!!

Men sen da jag kom hem igen till rummet sa smsade jag till Kumar(!!!) det hade jag lovat mig sjalv att absolut inte gora...aaaaaaaah att jag ar i indien. Nu kommer han snart hit till varanasi. Tokiga tokiga hjarta och sjal nu har jag trasslat till det for mig men jag kunde inte gora nagot annat. kanske jag lurat mig hela tiden och att resan alltid var menad for att mota honom igen aven om jag snackat ner honom infor alla och gjort honom till den hemskaste av dom hemskaste. Nej han ar inte perfekt! han ar nog den snyggaste kille jag nagonsin traffat med en enorm utstralning typ Bollywood skadis. Men det ar inte det viktiga, det rakade bara vara sa att han var sa snygg,han kunde lika garna varitr mindre snygg (sa skulle inte alla tjejer bli sa tokiga i honom)men jag blev kar i hans sjal och i hans hjarta och AJ JAG AR KAR!!! Finns bara han, han, han och han. Och han ar kar i mig- tokigt!

Fredrik och jag vi ar ju resekumpaner men nu vet jag inte vad som kommer att ske...fortsattning foljer.

Kumar och jag blev foralskade i min sista resa till Indien...ojoj-oj!

1 kommentar:

Paulina sa...

Hej
Hittade din blogg på överlevare, jag har själv varit utsatt för övergrepp av mitt x plus män ha sålde mig till. Jag bloggar med om detta, mitthopp.blogspot.com
Idag skrev jag om försvarsmekanismer, du känner nog igen dig en del.

Sköt om dig värdefulla du

Kram Paulina